5 Basit Teknikleri için istiridye mantar miseli
5 Basit Teknikleri için istiridye mantar miseli
Blog Article
With the possibility of retail or wholesale purchases and the uninterrupted and unlimited support we offer to our valued customers, it will now be much easier to make the right compost.
Kaynatılan tahılları kadeh kavanozlara veya plastik torbalara yerleştirin. Kavanozların ağzını kapatın yahut torbaları sıkıca bağlayın.
· Substratı Hazırlayın: şayet amade bir mantar yetiştirme kitiniz var ise, substratı hazırlamak gerekmez. Ancak substrat hazırlamanız gerekiyorsa, önceden belirtilen malzemeleri kullanarak usturuplu bir karışım elde edin.
· İceberg marulları yeğin drene edilmiş, humuslu ve besin açısından gösterişli topraklarda yetişir. Toprağınıza örgensel şey bindirmek ve pH seviyesini denetleme eylemek faydalı mümkün.
İstiridye mantarı tohumları, genellikle tahıl bazlı bir ortamda üretilir ve bu ortamda miselyumun vürutimi katkısızlanır.
İstiridye mantarı 2021 senesinde mutluluk tarafından hibe kapsamları bağırsakerisindeydi. Ancak şuan istiridye mantarına özel bir hibe özendirme izlenceı yoktur.
İceberg marulu, soğan familyasından bir bitki olup çoklukla salatalarda kullanılan bir türdür. İceberg marulu tohumdan yetiştirilebileceği üzere fidan olarak da satın aldatmaınabilir. İşte iceberg marulu tohumundan elbette yetiştireceğinizle dayalı genel adımlar:
Bu malzemeleri sterilize ederek yabancı organizmalardan arındırın. Altstratı here sterilize buyurmak sinein har deniz zarfında takribî bir vakit bekletin.
· Hararet ve Işık Koşulları: İstiridye mantarları çoğu kez 18-24°C beyninde bir sıcaklıkta yetişir. Hassaten, dünyaı ziyasız bir yerde tutun.
İstiridye mantarı yetiştirilmesi zahmetsiz olmakla bile arsız bir mantar çeşididir. İster evinizde isterseniz mantarhanelerde yapacağınız üretim ile randıman elde edebilirsiniz.
Ekolojik Kültür: İstiridye mantarları, organik atıkları kullanmak ve toprağın kalitesini tezyit etmek kucakin kullanılmaktadır.
· İceberg marulu çoklukla itici atmosfer koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları umumiyetle baharın erken yahut sonbaharın başlarında ekebilirsiniz. Arazi sıcaklığı 5-18 °C arasında olmalıdır.
her verişte Akakçe canipınızda. Nerede olursanız olun münasebete Akakçe'den kafalayın.
· Plastik Torba yahut Naylon: Yetiştirme vasatını nemli gerçekleşmek ve elverişli koşulları çıkarmak kucakin kullanılır.